OVER ONS

Wij twee


Twee zussen met een passie voor ontwerpen en interieurs. Gedreven en sociaal. Met een hart voor onze klanten. We staan voor echtheid en eerlijkheid. What you see is what you get...

Nadat we heel wat jaren elk onze eigen weg gingen in de wereld van het interieurontwerpen, besloten we vanaf 2021 onze creativiteit te bundelen met ons project 'Atelier Sosu'.

Sosu betekent 'bron' in het Japans en staat voor vernieuwing, verandering, inspiratie, leven,... Sosu klinkt ook als 'zus'. Een bijzondere band die energie geeft.

Nele

Ik ben steeds op zoek naar mooie dingen. Sinds 2010 startte ik mijn eigen zaak, SFEEER interieur. Interieur is voor mij een passie, meer dan een job. Ik ben een creatief persoon en word blij van kleur, ik hou van de natuur die binnenstroomt met het zonlicht en van Zuiderse invloeden en leuke patronen. Ik ben gek op reizen en alle nieuwe ideeën die ik hierdoor krijg.  Ik hou van ontwerpen, van binnenkijken en van realiseren.Jolijn

Omdat de passie voor creatief bezig zijn, ontwerpen, tekenen en interieur zo groot bleef, ook gedurende mijn 16 jaar lange loopbaan als hulpverlener in de zorgsector, besloot ik in 2015 het roer om te gooien en mijn beide passies te combineren. Na de opleiding ben ik in november 2018 gestart als interieurvormgever in bijberoep. Sindsdien is de goesting alleen nog maar gegroeid! Samen met de klant die bijzondere samenwerking aangaan om een echte thuis te creeëren, laadt me echt op. Ook de combinatie interieur en zorg trekt me -vanwege mijn opleidingen- enorm aan.